Kurumsal

Kurumsal

Kurulduğu günden bu güne, içerisinde bulunduğumuz mest sektöründe edindiğimiz tecrübeler, her geçen yıl kendimizi geliştirmemize ve daha da fazla müşteri memnuniyeti merkezli bir kalite anlayışına sahip olmamızı sağladı. Bu doğrultuda her yıl ürün kalitemizi artırmak ve sizler için firmamızın çok daha ulaşılabilir olması temel hedeflerimizden birisi haline geldi. Mest sektöründe "Modern Üretim ve Estetik Kaygı" sloganıyla çıktığımız bu yolda sizlere hizmet vermeye devam etmekte olan firmamız, mest çeşitlerini en ideal fiyatlar ile size sunmaya devam ediyor. 
Yıllardır sektörde oluşturduğumuz güven ortamı, bize sizi kazandırmaya devam ediyor, biz de oluşturduğumuz bu güven ortamının vermiş olduğu sorumluluk duygusu ile üretim sahamızı ve ürün kalitemizi her yıl optimize etmeye devam ediyoruz. 
Siz de Arslan Mest kalitesiyle tanışmak ve bizi daha da yakından tanımak isterseniz, iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilir ve mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.


Misyonumuz

• Müşterilerimize kaliteli ürünler sunmak,
• Kaynakları rasyonel olarak kullanmak, kayıpları azaltmak, verimliliği artırmak, maliyetleri düşürmek,
• Teknolojik gelişmeleri izlemek,
Kalitemizi güvence altına almak için tedarikçilerimizle işbirliği içinde olmaktır.



Vizyonumuz

• Müşterilerimiz için güvenilir olmalıyız.
• Müşterilerimizin memnuniyeti ve firmamızın gelişmesi; ilkeli, planlı ve sistematik çalışmakla, ürünlerimizde ve tüm faaliyetlerimizde kaliteyi ön planda tutmak ile mümkündür.
• Bilgi ve insan kaynağımıza önem vererek, tüm çalışanlarımızın gönüllü katılımı ve ekip çalışması ile sürekli gelişme içinde olmalıyız.

1 yorum: